Select Page

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

” Ons vorig leven ” in Nederland….  Kreuze Telecom

 

Ik ben Robert Kreuze (1966), getrouwd met Karin (1970) en we hebben samen een zoon Max (2003). Wij zijn geboren en getogen in Nederland, Limburg in de omgeving Sittard-Geleen.

Sinds 2004 hebben we ” het roer om gegooid” vertrokken vanuit Nederland en wonen we in Italië, op de grens van Toscane en Umbrië. In onze optiek, een van de mooiste regio’s van Italië!!

…..Na mijn middelbare school ben ik in 1990 begonnen met mijn eigen telecombedrijf, (www.kreuze.nl ) Wij adviseerden, verkochten, installeerde en onderhielden telefooncentrales en mobiele telefonie aan bedrijven en instellingen.

Professioneel, persoonlijk, eerlijke prijzen en het nakomen van de afspraken waren onze sterke punten.

Na 14 jaar bestond het bedrijf uit 50 vaste medewerkers.

We hebben het telecom-bedrijf verkocht en vonden het tijd voor een ander leven en hebben ” het roer om”  gegooid!

Waarom Italië…

Van kleins af aan ben ik (Robert) altijd op vakantie gegaan in Italië, van het Noorden zijn we vanwege het stabielere weer iets zuidelijker afgezakt naar het midden van Italië, Toscane, Umbrië, Trasimenomeer. Mijn ouders hebben in de jaren tachtig een huis gebouwd, 100 meter van de plek waar wij nu zelf wonen. U begrijpt dat we tijd genoeg hebben gehad om de regio te ontdekken en hem op zijn schoonheid en waarde te kunnen beoordelen.

 

Villa Sopra…

In Villa Sopra hebben we de eerste 3 jaar gewoond. In deze tijd hebben we deze villa zodanig verbouwd dat het geschikt is voor de verhuur, zowel als gehele prive-villa als verhuur in aparte appartementen.

Villa Palladio…

Een van de mooiste percelen waren nog vrij voor de verkoop, 7.000mt groot, goed bereikbaar en een waanzinnig uitzicht over het Trasimenomeer. We hebben hier Villa Palladio op gebouwd. Een Villa met 4 appartementen en een woonhuis waar we zelf wonen.

2,5 jaar hebben we hier over gebouwd, het resultaat mag er dan ook zijn. We zijn er trots op!!

 

Mijn passie, Mijn hobby, Motorrijden…

………….Na dit alles brak er eindelijk de tijd aan om me met mijn grootste passie en hobby bezig te houden……motorrijden !!

Naast het rijden over de weg ben ik ook een gepassioneerd Off Road motorrijder, dit heeft uiteindelijk geleid dat ik ook Off Road vakanties aanbied aan voornamelijk Nederlandse en Duitse Off Road rijders, zie de site www.offroaditalie.nl voor meer info.

Als ik niet aan het Off Road rijden ben, waar ik toch zo’n 20 weken per jaar mee bezig ben, zit ik veel op mijn wegmotor en hou me naast het intens genieten van het motorrijden ook bezig om mijn routes constant mooier te maken waar dat nog nodig mocht zijn.

In de Media

Afgelopen jaar zijn we bij 3 op reis NPO3 op televisie geweest. We hebben hun ondersteund in een TV-programma over centraal italie, alsmede hebben we onze Piaggio Ape (3wieler) ter beschikking gesteld.

We hebben ook nog een interview gegeven voor het dagblad De Limburger.

Uitzending van 3 op reis op NPO 3 (vanaf minuut 10 komen wij in beeld)